Mjuk Pepparkaka utan socker och smör!
Blanda havremjöl, mandelmjöl, pumpakärnor, psyliumfrön, bakpulver, pepparkakskrydda, ptoteinpulver i en skål.
Visp ägg och blanda i skyr naturell.
Blanda ihop med mjölblandningen och rör om. Lägg i en oljad rund form.
Grädda på 150-175 grader i ca 15-20 min.
Grädda ej för länge då blir den torr.
Servera med skyr naturell och hallon.
Första gången jag använder Proteinpulver till bakning. Brukar ej rekommendera det annars men till denna så passar det för att få upp proteininnehållet i kakan.
Det vart kanonbra ju.
Lycka till med bakandet!
Kommentarer:
Hejsan Stefan!:)
Den där kakan vill man stoppa tänderna i omgående.
Jag kör WoS 12 månaders program nu, får man möjligtvis äta den då? Utan proteinpulver..?:)
Kram /Louise
Tjena Louise!:)
Denna funkar perfekt som mellanmål med en kvargcreme. Roligt att du skall köra 12 månaders.
/Stefan
Går den att frysa?
skriven
Jag undrar om det inte behövs lite mer kryddor. Konsistensen blev jättebra men det smakade nästan ingenting. Någon idé på vad man kan göra i efterhand?