0 Läs mer >>


Grillad oxfilé med pr...

0 Läs mer >>
Perfekt till mellanmål.
 
160 g skyr naturell
1/2 äpple i tärningar
1/2 päron i tärningar
1/2 tsk kanel
 
Ca 150 kcal
 

Mellanmål! Äpple & pä...

1 Läs mer >>
 
140 g skyr naturell
30 g kokt bulgur, råris, ris
50 g apelsin i bitar
1 tsk kanel
 
Blanda allt i en bunke.
Ca 150 kcal
 
47 % protein
50 % kolhydrater
3 % fett

Apelsin & kanel risif...

0 Läs mer >>
Halstrad salma lax med
chilifräst Pak Choi samt en salsa på paprika och tomat.
 
 

Halstrad salmalax med...

3 Läs mer >>
Äppelpaj Smoothie!
160 g skyr naturell
2 dl lätt yoghurt naturell
30 g havregryn
1 tsk kanel
50 g äpple
1 dl vatten
 
Lägg allt i en mixer och mixa det i ca 1 min.
Häll upp i glas och drick.
 
Ca 315 kcal
39 % protein
10 % fett
51 % kolhydrater
 
Passar som frukost eller dela den i 2 glas som 2 mellanmål.

Äppelpaj Smoothie!

0 Läs mer >>
 
kanel Skyr med hallon till mellanmål.
 
200 g skyr naturell
50 g hallon
1/2 tsk kanel
 
Rör ihop skyr med hallonen och kanelen.
Toppa med några hallon.
Blir gott att toppa med 2 valnötshalvor med.
 
Ca 135 kcal och Ca 180 kcal med valnötterna
 
Perfekt till mellanmål.

Kanel Skyr med hallon...

0 Läs mer >>
Här kommer en banan & valnöt smoothie!
200 g Skyr naturell
70 g banan
10 g valnötter
2 dl lättmjölk
Allt mixas ihop.
336 kcal
38 E% protein
22 E% fett
41 E% kolhydrater

Banan & Valnöt smooth...

1 Läs mer >>
Här kommer en god smoothie!
200 g kvarg
1 tsk (3g) kakao
80 g hallon
1 msk pumpakärnor
3 dl lättmjölk
Allt mixas ihop.
324 kcal
46 E% protein
20 E%fett
34 E% kolhydrater

Hallon & Pumpa smooth...

4 Läs mer >>
 
8 bitar
ca 110 kcal/bit
Serveras med en creme på skyr och bär.
 
120 g havremjöl (havregryn som mixats)
20 g mandelmjöl
2 dl 80 g osötat proteinpulver
4 tsk psyliumfrön
2 tsk bakpulver
1/2 msk kanel
1/2 msk pepparkakskrydda
30 g pumpakärnor eller valnötter
(30 g hackad torkad frukt) ej inräknat i detta recept men blir gott.
1,5 dl mjölk
3 ägg
150 g skyr naturell
 

Blanda havremjöl, mandelmjöl, pumpakärnor, psyliumfrön, bakpulver, pepparkakskrydda, ptoteinpulver i en skål.

Visp ägg och blanda i skyr naturell.

Blanda ihop med mjölblandningen och rör om. Lägg i en oljad rund form.

Grädda på 150-175 grader i ca 15-20 min.

Grädda ej för länge då blir den torr.

Servera med  skyr naturell och hallon.

 

Första gången jag använder Proteinpulver till bakning. Brukar ej rekommendera det annars men till denna så passar det för att få upp proteininnehållet i kakan.

Det vart kanonbra ju.

Lycka till med bakandet!

 
 

Mjuk Pepparkaka utan ...