1 Läs mer >>

Kanelcreme med hemgjord musli.
Skinkskivor med kesella och grönsaker.

Frukost

6 Läs mer >>

Tonfiskröra på knäcke.
Blanda 150 g tonfisk med 500 g kvarg det blir en stor sats och räcker länge.
Lägg på knäcke och ät.

500 g Kvarg

150 g Tonfisk

Blanda allt i en skål med lite svartpeppar.

Lägg tex på en knäckebröd till mellanmål.

Näringsvärde.

494 kcal

1,31 kcal per g

tex 60-70 g röra + 2 knäcke blir ca 150 kcal

Mängd: Kolhydrat 20g | Protein 97g | Fett 3g
Energiprocent: Kolhydrat 16E% | Protein 79E% | Fett 5E%

 

 

Mellanmål

2 Läs mer >>

Vanilj & kanelcreme med frukter

Mellanmål

3 Läs mer >>

Het grönsaksragu

2 Läs mer >>

Hemgjord musli

4 Läs mer >>

Omelett med skinka oc...

2 Läs mer >>

Ägghalvor bara vitan. Fyllda med dillcreme, toppad med räkor och dill.
Halloncreme toppad med musli och pumpakärnor.

Lyxfrukost

3 Läs mer >>

Pestobakad kycklingfi...

1 Läs mer >>

Lunch

4 Läs mer >>

Pestocreme
250 g Kesella lätt 1%
1 msk Pesto Ala World of shape

Gör så här:
Blanda kesella och pesto.

Totalt  219 kcal
Mängd: Kolhydrat 9,6g | Protein 34g | Fett 5g
Energiprocent: Kolhydrat 18E% | Protein 62E% | Fett 21E%

Lite olika vikter med kcal.
50 g 44 kcal
100 g 88 kcal
150 g 132 kcal

Pestocreme

3 Läs mer >>

Pesto Ala Stefans Mat

Ingredienser

1 dl Solroskärnor ca 50 g
2 Krukor färsk basilika ca 40 g
1 knippe färsk persilja ca 40 g
1/2 dl Vatten
1/2 dl Pressad citron
1 Nypa svartpeppar

Gör så här:
Mixa allt i en mixer.
Tillsätt 1/2 vitlöksklyfta om man vill ha vitlök i.
Totalt 321 kcal
Mängd: Kolhydrat 8,4g | Protein 13g | Fett 25g | Fiber 2,7g
Energiprocent: Kolhydrat 10E% | Protein 17E% | Fett 71E% | Fiber 2E%

Pesto Ala Stefans Mat

0 Läs mer >>

Lättyoghurt med musli...

2 Läs mer >>

 

 

Chilikyckling med pestocreme och bulgurpytt
1 portion

1500 kcal – (2200 kcal) – Ingredienser

150 g – (200 g) – Kycklingfile
25 g – (25 g) – Bulgur
100 g – (150 g) – Grönsaker tärnade
1 msk – (1 msk) – Persilja hackad
1 tsk – (1 tsk) – Olivolja
1/2 tsk – (1 tsk) – Chilipulver
1 st – (1 st) – Citron pressad
50 g – (150 g) – Pestocreme

Gör så här:
Koka bulgur enligt paketet. Skär ner kycklingen i bitar. Marinera kycklingen med
pressad citron, chilipulver och 1 tsk olivolja. Stek kycklingen i ugnen tills den är färdig
ca 25 – 30 min 175 grader. Skär ner alla grönsaker i tärningar samt hacka persiljan.
Woka grönsakerna samt den kokta bulgurn. Pressa i lite citronsaft samt den hackade persiljan. Krydda på med lite svartpeppar.

Kostprogram: 1500 kcal
334 kcal
Mängd: Kolhydrat 20g | Protein 42g | Fett 8,4g | Fiber 4,8g
Energiprocent: Kolhydrat 24E% | Protein 50E% | Fett 23E% | Fiber 3E%

Kostprogram: 2200 kcal
484 kcal
Mängd: Kolhydrat 26g | Protein 66g | Fett 11g | Fiber 5,8g
Energiprocent: Kolhydrat 22E% | Protein 55E% | Fett 21E% | Fiber 2E%

Pasta med kyckling, p...

1 Läs mer >>

Lättfil med musli toppad med päron och hackade valnötter samt pumpakärnor och lite kanel. Klicka 2 msk kvarg i detta så det blir lite mer protein.

Frukost

0 Läs mer >>

Halloncreme med musli toppad med valnötter, pumpakärnor, och solroskärnor.

Frukost

0 Läs mer >>

Plätt med Äggröra.
Kvarg, hackat ägg med svartpeppar på en plätt med sallad, gurka och paprika.

Protein mellanmål