Ny start på Fitnessfighten!!

Då var det den 1 igen och en ny start på Fitnessfighten. Förra månaden var det tänkt att jag skulle träna alla dagar med istället fick man problem med halsen och tränade bara 10 dagar. Men resultatet vart +- 0 så det gör inget.
Nu är man laddad som tusan att träna Juli månad istället. Nu när man är frisk.
Så idag blir första passet.

Mycket intressanta saker kommer att hända under slutet av Juli och Augusti.
Stefans mat & hälsa har redan dragit igång lite smått i Vingåker med kost & träning. Ett samarbete med Vingåkers Träningscenter har inletts. Så nu är dom 3 första igång sedan ett par dagar sedan med kost & träning.
Det kommer snart ut en sida med kost & träningshjälp antingen personligt eller på distans. Det kommer att finnas en egen viktklubb med forum och tips samt massor av energibalanserade maträtter.
Viktklubbarna kommer att finnas i 4, 8 , eller 12 veckor. Personlig kostrådgivnings paket kommer att finnas. Även shopping guide då får du hjälp i affären vad man kan välja och inte välja när man handlar.
Kommer att starta matlagningskurser med hälsosamma rätter i Vingåker eller om man vill hyra en kock för en dag eller längre på annan ort så löser jag det. Kommer att kunna erbjuda personlig träning med inom kort.
Ett paket med kost & träning kommer lyxpaketet att heta. Vilket innebär att man får ett personligt kostschema med uppföljning samt träning med En PT 5 dagar i veckan a: 1 timme under en månad för bästa resultat.
Men mer info om Stefans mat & hälsa kommer inom kort.
Nu blir det snart frukost och sedan träning.
Lycka till allihopa med fighten.

#1 - - Majs:

Mycket bra tips men jag måste följa i gram och då blir det svårare med att laga!

#2 - - stefan:

Hejsan!

Jag lägger ju ut recept med gram i allt.

Hoppas du hittar nåt gott recept.

#3 - - Josefine:

Jag vet att man väger ca 25 gram rått men är det 70 gram eller 25 gram kokt man ska ha ?

:)

Svar: 70 g i tillagad form.
Stefan