Kycklingrullader med dragoncreme och rårissallad

Kycklingrullader med dragoncreme

 

 

1 portion

 

1500 kcal - (2200 kcal) - Ingredienser

150 g - (200 g) - Kyckling lårfile

1 st - (1 st) - hackad torkad aprikos

salt, peppar

 

Rårissallad

25 g - (25 g) - råris

5 st - (5 st) - cocktailtomater

40 g - (40 g) - zucchini

40 g - (40 g) - salladslök

 

Dragoncreme

50 g - (150 g) - kesella

1 tsk - (1 msk) - dragon hackad färsk

1 tsk - (2 tsk) - dijonsenap osötad

salt, peppar

garnering

2 st - (2 st) - cashewnötter hackade

örter, sallad

 

 

Gör så här:

Koka råriset enligt förpackningen.

 

Blanda alla ingredienser till crèmen. Smaka av med salt och peppar.

 

Sätt ugnen på 175 grader. 

 

Rulla ut lårfiléerna på en skärbräda. Hacka aprikoserna och fördela dem över kycklingbitarna. Rulla ihop kycklingen till rullader.

 

Stek rullarna i en panna och sedan i ugnen i ca 15 minuter.

 

Dela tomaterna, skiva salladslök, zucchini. Lägg ner i det kokta råriset när det är klart och rör om.

 

Lägg upp råriset på tallrikar, lägg på kycklingrullader och toppa med sallad eller örter. Strö över cashewnötter och servera med dragoncreme.